אין ספק שזה המתכון שהכייי חיכיתי להעלות כאן כבר !
הוא רץ בכל מקום, והגיע הזמן שתהיה כאן גרסה פשוטה, טעימה , וכמובןןן ללא גלוטן 💪
0/5
(0 Reviews)
מרכיבי המתכון:
דפי אורז צבעוניים
למילוי : (אופציה, אפשר להחליף בטופו/ירקות בלבד)
חזה עוף/בשר טחון
פטריות
בצל
מלח, פלפל, שום גבישי
ציר מרק
לרוטב :
סויה
טריאקי
בצל ירוק
פלפל אדום (לא חובה)
שומשום
ציר מרק
הוראות הכנה:
1
הכנת המילוי: בסיר מבשלים יחד בצל קצוץ, פטריות קצוצות ועוף טחון . מטבלים, מוסיפים מעט סויה וציר עוף 📌תאמינו או לא , אבל כאן במתכון השתמשתי פשוט במים של המנה חמה החדשה
2
בזמן שהמילוי מתקרר, חותכים דפי אורז צבעוניים לעיגולים בינוניים .
3
טובלים את דף האורז בקערה עם מים עד התרכות (לא מלאה!) , מניחים על משטח עבודה וממלאים בכף מהמילוי. סוגרים בעדינות בצורה המתאימה (כמו בסרטון)
4
מניחים את כולם על צלחת , מפזרים מעט סויה, טריאקי, ציר מרק ,שומשום, בצל ירוק ופלפל אדום
5
📌זה השלב שמי שרוצה מוזמן לאדות/לבשל מעט בנינג׳ה/מחבת לקריספיות