מתכון לשבלולי פיצה בתלישה

מתכון לשבלולי פיצה בתלישה

שם המחבר: שרית מרום (הפי גלוטי)
0/5 (0 Reviews)

מרכיבי המתכון:

2 בצק עלים אריאל, רוטב לפיצה, גבנ״צ מגורדת, תוספות שאוהבים (זיתים/תירס/בולגרית וכו׳)

הוראות הכנה:

1
שעתיים לפחות מראש - נותנים לבצק עלים להפשיר לחלוטין ! 📌אפשר אפילו יום לפני להעביר למקרר
2
על משטח עבודה פורסים נייר אפיה ועליו מניחים דף עלים .
3
⁠מורחים את הדף ברוטב עגבניות, מפזרים גבנ״צ ואת התוספות שאוהבים 🙌
4
בעזרת סכין חותכים את הדף לרצועות ומגלגלים לשבלולים
5
מסדרים בתבנית הרצויה , כך שבמרכז מקום לקערת הרוטב 📌ניתן לשים כל רוטב שאוהבים ! שום, אלף האיים, גבינה וכו׳
6
מחממים תנור ל 180 מעלות ומכניסים את התבנית לאפיה של 15-20 דק׳ (עד שמזהיב)
7
⁠מוציאים , שופכים את הרוטב הרצוי במרכז ובתאבון !!! 🫶🏼
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ