לאחר מכן מוסיפים מחצית מהקמח ומחצית מהמיץ . טורפים היטב . מוסיפים את שאר הקמח ושאר המיץ . טורפים עד לבלילה חלקה ללא גושים !
4
בקערת מיקס עם וו הקצפה מניחים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית. כאשר מתחיל להיווצר מעט קצף מוסיפים את ה200 גר' סוכר שנותר ומקציפים במהירות גבוה עד להיווצרות קצף מבריק חלק ויציב.
5
מעבירים שליש מהקצפת הלבנה לחלמונים ומקפלים עד התאחדות. כך כל פעם מעט עד שמסיימים את ערבוב הבלילות.
6
כאשר קיבלנו בלילה חלקה- מעבירים מחצית מהבלילה לתבנית( אינגלשקייק) לא משומנת . מוזגים את הבלילה . מיישרים מעט את החלק העליון ומכניסים לאפיה כשעה .
7
לאחר שעה משאירים עוד כ10 דק בתוך התנור החם (כבוי) ללא פתיחת התנור ואז מוציאים.