פנקייקים מושלמים מתערובת תמי לפנקייק

פנקייקים מושלמים מתערובת תמי לפנקייק

שם המחבר: שרית

מתכון קליל טעים ומנחם מתערובת קמח תמי לפנקייק.

5/5 (1 Review)

מרכיבי המתכון:

1 שקית תערובת להכנת פנקייק של תמי, 2 ביצים, 11/4 כוסות מים, 1/3 כוס שמן

הוראות הכנה:

1
בקערה מערבבים היטב מים, שמן וביצים
2
מוסיפים את התערובת מהשקית ומערבבים היטב במטרפה- עש שאין גושים. מניחים למנוחה ל10-15 דק'. הבלילה תסמיך מעט- זה בסדר.
3
מניחים מחבת על האש ומשמנים מעט. מחממים את המחבת. טיפ: אם רוצים פנקייקים עגולים, יפים וגבוהים כמו שלנו מומלץ להשתמש ברינג- במידה וכן- יש לשמן גם אותו!
4
כשהמחבת חמה שופכים עם מצקת מהבלילה (כמות של בערך חצי כוס).
5
בשלב זה- אם רוצים- ניתן להוסיף מעט שוקולד צ'יפס. לא חובה. כשנוצרות בועות על כל הפנקייק- הופכים אותו בעזרת מרית ומטגנים גם את הצד השני עוד דקה- שתיים- עד הזהבה.
6
מגישים, מגישים עם סירופ מייפל, גלידה או כל תוספת שאתם אוהבים. אוכלים ומלקקים את האצבעות. אל תשכחו לספר לנו כמה טעים יצא ולשלוח לנו תיוגים ותמונות.
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ