1 שקית תערובת להכנת פנקייק של תמי,
2 ביצים,
11/4 כוסות מים,
1/3 כוס שמן
הוראות הכנה:
1
בקערה מערבבים היטב מים, שמן וביצים
2
מוסיפים את התערובת מהשקית ומערבבים היטב במטרפה- עש שאין גושים. מניחים למנוחה ל10-15 דק'. הבלילה תסמיך מעט- זה בסדר.
3
מניחים מחבת על האש ומשמנים מעט. מחממים את המחבת. טיפ: אם רוצים פנקייקים עגולים, יפים וגבוהים כמו שלנו מומלץ להשתמש ברינג- במידה וכן- יש לשמן גם אותו!
4
כשהמחבת חמה שופכים עם מצקת מהבלילה (כמות של בערך חצי כוס).
5
בשלב זה- אם רוצים- ניתן להוסיף מעט שוקולד צ'יפס. לא חובה. כשנוצרות בועות על כל הפנקייק- הופכים אותו בעזרת מרית ומטגנים גם את הצד השני עוד דקה- שתיים- עד הזהבה.
6
מגישים, מגישים עם סירופ מייפל, גלידה או כל תוספת שאתם אוהבים. אוכלים ומלקקים את האצבעות. אל תשכחו לספר לנו כמה טעים יצא ולשלוח לנו תיוגים ותמונות.