פלאפל ביתי

פלאפל ביתי

שם המחבר: שרית

פלאפל טרי וטעים מתערובת תמי לפלאפל.

0/5 (0 Reviews)

מרכיבי המתכון:

1 תערובת לפלאפל תמי 350 מל׳ מים (1 וחצי כוסות) וזהו !!!

הוראות הכנה:

1
בקערה שופכים את כל תכולת תערובת הפלאפל.
2
מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים. טיפ: באיזשהו שלב לעבור לידיים!
3
מכסים בניילון נצמד ומעבירים לקירור לחצי שעה.
4
מוציאים מהמקרר ומכדררים כדורים בגודל הרצוי.
5
אפשרות 1 : טיגון הכדורים בשמן עמוק עד הזהבה. אפשרות 2 : אפיה - 190 מעלות, 20 דק׳ או עד שמשחים. חשוב להשפריץ מעט שמן לפני שמכניסים לאפיה!
6
להגיש בפיתה, עם חומוס, או בכל דרך שאוהבים! בתיאבון!!
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ