עוגת שוקולד וגלידה

עוגת שוקולד וגלידה

שם המחבר: דניאלה סבח
0/5 (0 Reviews)

מרכיבי המתכון:

280 גרם שוקולד מריר, 90 גרם שמן קוקוס/140 גרם חמאה, 120 גרם סוכר לבן (1/2 כוס+2 כפות) 5 ביצים מופרדות קורט מלח לרוטב קרמל: 2 כפות סוכר חום, 1 מיכל שמנת מתוקה 38%, 50 גרם חמאה/נטורינה חתוכה לקוביות. גלידת בייגלה קרמל מלוח Happy Gluty

הוראות הכנה:

1
הכנה העוגה- מפרידים חלבונים וחלמונים. במיקרו\בסיר על הגז שמים שוקולד מריר ושמן קוקוס ומערבבים עד להמסה.
2
בקערה גדולה שמים סוכר וחלמונים ומקציפים בעיזרת מיקסר עד לקבלת תערובת תפוחה בהירה. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס אל הקערה הגדולה ומקפלים עד לאיחוד.
3
בקערה נפרדת- שמים חלבונים ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה בצבע לבן.
4
מערבבים את קציפת החלבונים לקערה גדולה ומאחדים בעזרת מרית בתנועות קיפוליות עד לקבלת תערובת אחידה.
5
מעבירים את התערובת לתבנית עגולה ומרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך כ20-30 דק
6
מניחים לעוגה להתקרר לפחות כשעה- שעה וחצי ואז מכינים את רוטב הקרמל
7
בסיר קטן מניחים סוכר חום ושמנת מתוקה. מביאים לרתיחה ומערבבים עד לקבלת תערובת חומה. מורידים מהאש ומוסיפים חמאה/נטורינה ומערבבים להמסה.
8
שופכים את רוטב הקרמל מעל העוגה ומעבירים לקירור של לילה במקרר
9
לאחר לילה במקרר פורסים פרוסת עוגה (מומלץ אפילו לחמם כמה שניות במיקרו לקבלת עוגה חמה), מניחים מעלייה כדור גלידה קרמל מלוח ובייגלה, טועמים ונהנים :)
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ