עוגת וניל ריבת חלב ממכרת

עוגת וניל ריבת חלב ממכרת

שם המחבר: שרית

עוגה שלא תפסיקו ליישר.

0/5 (0 Reviews)

מרכיבי המתכון:

חבילה קמח תמי לעוגת וניל, 3 ביצים, 130 מ''ל שמן, 140 מ''ל מים, 2 כפות ריבת חלב.

הוראות הכנה:

1
עוקבים אחרי ההוראות שעל האריזה של התערובת לעוגה: מערבבים שמן מים וביצים ומוסיפים את תערובת הקמח.
2
שופכיםמתערובת העוגה לתבנית אינגליש קייק, עד מחצית הגובה, באמצעות שק זילוף מזלפים את ריבת החלב באמצע לכל האורך. מכסים בעוד מתערובת העוגה עד שלושת רבעי התבנית (שלא יגלוש).
3
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מע' למשך 25-30 דק' עד שנועצים קיסם עץ והוא יוצא יבש.
4
מכינים כוס קפה, פורסים פרוסה, מצלמים לנו ולא שוכחים לתייג
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

רוצה ליהנות מהמבצעים הבלעדיים של הפי גלוטי על מוצרים ללא גלוטן?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ