500 גר' עוף טחון, 1 כפית אבקת מרק עוף\ 1/4 כפית פלפל שחור, 1 כפית מלח, 1 כפית שום גבישי, 2 כפות קמח רב תכליתי (במקרה זה השתמשנו בקמח תמי), 1 ביצה, 1 שקית פנקו של נוטרזן.
הוראות הכנה:
1
בקערה מערבים היטב עוף עם תבלינים וקמח. כדאי להיעזר בידיים עד שהופך לתערובת אחידה.
2
בקערית קטנה טורפים ביצה ובקערה נפרדת שמיםאת פירורי הפנקו.
3
יוצרים כדורים ומשטחים אותם לצורת נאגטס, טובלים כל 'קציצה' בקערת הביצה ומיד לאחר מכן בפנקו. (בדיוק כמו שניצל). טיפ: השתמשו ביד חת לביצה וביד שניה לפנקו כדי שהאצבעות לא יהיו מצופות.
4
מחממים שמן חצי עמוק בסיר טיגון, כשחם מכניסים את הקציצות בעדינות, מטגנים עד השחמה ומוציאים למסננת או לצלחת עם נייר סופג.