חצי חבי’ נודלס אורז ללא גלוטן
4 חתיכות סלומון רחבות חתוכות לקוביות
10 שיני שום חתוכים לרצועות
20 עגבניות שרי חצויות
8 פטריות שמפיניון חתוכות לרצועות
1/2 כף מלח
1/2 כף פלפל שחור גרוס
2 כפות רוטב טריאקי
3 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
1
1 מרתיחים את הנודלס אורז בסיר מים חמים כ-4 דקות ומסננים במסננת עם מים פושרים. 2 שמים שתי כפות שמן זית במחבט עמוק ומטגנים את הפרוסות סלמון עם הפרוסות שום כ-4 דקות. 3 לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ואת העגבניות שרי ל-3 דק עד להזהבה. 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים ומחכים שתי דקות. 5 מוסיפים את הנודלס אל תוך המחבת ומערבבים עד למצב שכל הרוטב יספג בנודלס.
2
שמים שתי כפות שמן זית במחבט עמוק ומטגנים את הפרוסות סלמון עם הפרוסות שום כ-4 דקות.
3
לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ואת העגבניות שרי ל-3 דק עד להזהבה.
4
מוסיפים את התבלינים ומערבבים ומחכים שתי דקות.
5
מוסיפים את הנודלס אל תוך המחבת ומערבבים עד למצב שכל הרוטב יספג בנודלס.