מתכון למרק בצל

מתכון למרק בצל

0/5 (0 Reviews)

מרכיבי המתכון:

4-5 בצלים בינוניים, 50-100 גר' חמאה, 2 כפות קמח (אני השתמשתי במולינו ירוק, אפשר להשתמש פה כמעט בכל קמח), תבלינים: מלח, פלפל, אגוז מוסקט, אבקת מרק בצל (השתמשתי בשל נוטרזן) לא חובה: אטריות למרק של נוטרזן (עשויות מעדשים אדומות-טעימות ומזינות), בצל ירוק קצוץ, פרמז'ן, קרוטונים שלנו

הוראות הכנה:

1
למי שמעוניין באטריות - משם מתחילים. בסיר קטן מרתיחים מים. מוסיפים מלח ומעט שמן (יעזור לאטריות לא להידבק) ומערבבים. שופכים את האטריות ומבשלים 5-7 דק׳. מעבירים למסננת ושוטפים היטב במים .
2
מתחילים עם המרק 🙌 חותכים לפרוסות דקות דקות בצלים . ופורסים בצל ירוק .
3
בתוך סיר גדול שמים את החמאה והבצל ומערבבים . 📌חשוב לשים לב לא לעבוד על אש גבוהה מידי כי הבצל עלול להישרף ולקבל טעם מר במקום מקורמל!
4
אחרי 5-10 דק של קרמול הבצל (כשמגיע לבצע חום יפה כמו בסרטון) מוסיפים : קמח, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ואת אבקת המרק ומערבבים. 📌אין צורך להגזים בתבלינים ! הטעם העיקרי צריך להיות של הבצל. יותר מידי אגוז מוסקט יהרוס!
5
מוסיפים בהדרגה מים רותחים, מערבבים היטב, טועמים ומוספים תבלינים לפי הטעם
6
שלב הסבלנות הגיע 🙏 📌שימו 💜 ככל שתיתנו למרק יותר זמן להתבשל- כך יהיה יותר טעים!!! שימו אותו על אש נמוכה, ערבבו כל שעה בערך, ותאמינו בו 🥰
7
זהו! הוא מוכן 🙌 מגישים את המרק לקערה ומוסיפים מה שאוהבים 🤗 מומלץ : לא הרבה בצל ירוק, שלא יקח את כל הטעם. מלאאא פרמז׳ן זה טעים- וקרוטונים זה השיא ✨ ואטריות דקות וטעימות- מקפיץ את המנה לשמיים 🍲
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ