מקלות גבינה ופסטו

מקלות גבינה ופסטו

שם המחבר: שרית

מאפה מבצק עלים עם פסטו וגבינה.

קל להכנה, טעים, וגם נראה מצויין!

5/5 (1 Review)

מרכיבי המתכון:

1 חב' בצק עלים ללא גלוטן- אריאל 1 ממרח אהוב (במקרה הזה- פסטו אך ניתן כל מח אחר) גבנ''צ מגורדת ביצה שומשום (אופציונלי)

הוראות הכנה:

1
מפשירים חב' בצק עלים. רצוי להפשיר לחלוטין כדי שיהיה נוח לעבוד- אל לא לשכוח אותה במקרר לכמה ימים...
2
להניח על משטח העבודה 2 דפי בצק ולמרוח את הממרח היטב בשכבה אחידה. לפזר על דף אחד גבינ''צ. (ניתן לראות בסרטון ברשתות החברתיות).
3
בשלב זה ניתן להתפרע ולהוסיף כל תוספת שאוהבים: זיתים, תירס, פרמז'ן, פטריות ועוד)
4
מניחים את הדף השני על גבי הדף עם הגבינ'צ ולוחצים מעט שיידבק.
5
בעזרת סכין חדה או גלגלת חותכים לרצועות ארוכות. תופסים קצה אחד של כל רצועה ומסובבים כמה סיבובים כמו בורג.
6
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה את הרצועות המוכנות, מורחים ביצה ושומשום (אופציונלי). אופים בתנור שחומם ל190 מע' מראש ל15-20 דק' עד הזהבה יפה.
7
אוכלים, נהנים ולא שוכחים להעלות תמונה ולתייג אותנו. אם לא סיימתם הכל- ניתן להקפיא אפוי ולהוציא מתי שמתחשק נשנוש מהיר וטעים.
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ