מתכון לרוגעלך ללא גלוטן

מתכון לרוגעלך ללא גלוטן

מרכיבי מתכון הרוגעלך:

300 גרם קמח ללחם Freee (כוס וחצי) +50 גרם לקימוח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות)
100 גרם סוכר לבן (1/2 כוס)
50 גרם חמאה רכה
1 חלמון
¼ כפית מלח
120 מ”ל חלב חמים (1/2 כוס ועוד 2 כפות)

מרכיבים למלית:

½ צנצנת נוטלה/השחר

הוראות הכנה:

1

בקערה גדולה (אפשר גם במיקסר) מערבבים את הקמח והשמרים.

2

בקערה שניה (או מוסיפים למיקסר) בעזרת כף מערבבים חמאה, סוכר וחלמון, מוסיפים את החלב וטורפים במטרפה.

3

מוסיפים את הקמח לתערובת הרטובים ומערבבים. אם הבצק נוזלי אפשר להוסיף עוד מהקמח.

4

5

מתפיחים את הבצק כשעה וחצי בתנור מעט חמים (אפשר להדליק על 50 מעלות).

מוציאים את הבצק ומעלים את הטמפרטורה ל-180 מעלות. מומלץ לקרר את הבצק במקרר חצי שעה לפני שמרדדים.

6

על משטח מקומח לשים מעט את הבצק ומרדדים לעובי יחסית דק למלבן בגודל 20*15 ס”מ.

7

מורחים שכבה דקה של המילוי ומקפלים ל-2 את הבצק לאורך (מדביקים אחד לשני).

8

עם סכין פיצה חותכים למשולשים ומגלגלים כל משולש לרוגעלך (מתחילים בצלע הרחבה).

9

מורחים מעל הרוגעלך את החלבון שנותר לנו ואופים כחצי שעה עד שהרוגעלך משחימים.

בתיאבון
5/5 (1 Review)

רוצים לשאול אותנו משהו?

דברו איתנו עכשיו ב-072072072 או השאירו פרטים ונשמח ליצור איתכם קשר בהקדם.
  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

רוצה ליהנות מהמבצעים הבלעדיים של הפי גלוטי על מוצרים ללא גלוטן?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ
המינימום להזמנה באתר עומד על סך 100.00, יש לתקן את הפריטים בעגלה
×