מתכון למצי פצי ממלואות בגבינות

מתכון למצי פצי ממלואות בגבינות

0/5 (0 Reviews)

מרכיבי המתכון:

1 חבילת פסטה מצי פצי (כמו קונכיות גדולות או קנלוני – לא מבושלת!) תערובת גבינות מהמקרר – מה שיש וזה מה שיפה במתכון! אני השתמשתי ב: גבינה צהובה, שמנת, גבינת ארבע גבינות, פרמזן כף פסטו לרוטב: שמנת לבישול (או מתוקה) מים מלח ופלפל למי שאוהב - אפשר גם להוסיף רסק עגבניות בשביל רוטב רוזה או רק רוטב עגבניות במקום שמנת

הוראות הכנה:

1
מכינים את המילוי: בקערה מערבבים את כל הגבינות עם כף פסטו - מתקבל מילוי עשיר וטעים.
2
מסדרים את הפסטה בתבנית אפייה וממלאים את בתערובת הגבינות
3
שופכים מעל את הרוטב: שמנת, מלח ופלפל, מים- לא מערבבים! רק לוודא שהרוטב מכסה את גובה הפסטה.
4
מפזרים מעל גבינה צהובה ופרמזן.
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-40 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב והפסטה רכה ומבושלת.
6
הטיפ שלי: אם נראה שחסר נוזלים בזמן האפייה - אפשר להוסיף עוד מעט מים בזהירות לצד התבנית!
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.
עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.