מתכון למוס שוקולד- פרווה

מתכון למוס שוקולד- פרווה

שם המחבר: שרית מרום (הפי גלוטי)
2.3/5 (3 Reviews)

מרכיבי המתכון:

4 ביצים, 1 כוס שוקולד מריר, 1 כוס סוכר לבן, אפשרות : קורנפלקס כריות

הוראות הכנה:

1
מפרידים את הביצים. 📌חשוב לשים לב שאין בכלל!! צהוב בלבן. אחרת לא תצליחו להקציף
2
אל החלבונים מוסיפים את כוס הסוכר ומקציפים עד קבלת מרקם יציב 📌תהפכו את הקערה. הבלילה לא נוזלת? מוכן !
3
ממיסים בפולסים של 30 שניות את השוקולד המריר / בבן מארי על הגז. כשנמס לגמרי וחם- להוסיף מיד את החלמונים ולערבב עד לאיחוד.
4
לבלילת החלבונים מוסיפים בהדרגה את החלמונים עם השוקולד ומקפלים עד לקבלת תערובת אחידה .
5
אפשרות : אני גירדתי לבפנים שוקולד מריר , מומלץ ! ככה מקבלים צ׳אנקים של שוקולד במוס וזה מושלם !!
6
⁠הרכבת הכוסות : בתחתית כל כוס שמים 2/3 כריות , מעליה מזלפים מה מוס ומעל מקשטים בעוד 2/3 כריות .
7
מעבירים למקפיא למשך שעה לפחות וזהו , בתאבון 💜
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ