מתכון לחצ’פורי בפיתה

מתכון לחצ’פורי בפיתה

שם המחבר: שרית מרום (הפי גלוטי)

חצ׳אפורי פיתה ✨
מהיר, קליל, ועם הפיתות שלנו ניתן להכין גם בפסח

0/5 (0 Reviews)

מרכיבי המתכון:

1 פיתה שלנו, תערובת גבינות ממה שיש בבית (אנחנו שמנו בולגרית, צהובה וקוטג׳), 1 ביצה, מלח, פלפל, פטרוזיליה - לפי טעם

הוראות הכנה:

1
בחלק העליון של הפיתה עושים חור בצורת עיגול. 📌בזהירות שלא תחתכו גם את החלק התחתון!
2
בקערה מערבבים את הגבינות ומוסיפים תבלינים שאוהבים .
3
את הבלילה דוחפים בדפנות הפיתה ובמרכז שוברים ביצה .
4
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ומחכים עד שהביצה תגיע למרקם שאוהבים !
5
מוציאים , ובתאבון 💜
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ