1 בצל (לא חובה) ,
2-3 כפות שמן,
1 שקית פתיתים של חברת תמי,
2 כוסות מים,
מלח, פלפל
הוראות הכנה:
1
על גז עם להבה קטנה, מניחים סיר. קוצצים בצל שלם לקוביות קטנות (לא חייב) .
2
לתוך הסיר- שופכים 2-3 כפות שמן קנולה ונותנים מעט להתחמם. לאחר חימום- מכניסים את הבצל הקצוץ ומטגנים מעט. בזמן שהבצל בטיגון- ממלאים קומקום במים.
3
שופכים לתוך הסיר את שקית הפתיתים ומערבבים טוב טוב כך שהכל עטוף בשמן. מוסיפים מלח, פלפל, וכל תבלין שרוצים (לפתיתים צהובים- להוסיף רבע כפית כורכום). לאחר ערבוב, מוספים שתי כוסות מים רותחים.
4
מערבבים היטב, ומניחים - עד ביעבוע המים. ברגע שמבעבע- מנמיכים את האש, שמים מכסה , ומשאירים על הגז למשך כ-15 דק׳. טיפ 📌שימו לכם טיימר ! במתכון הזה כל דקה חשובה 🙏
5
לאחר 15 דק׳ , מכבים את הגז, פותחים את המכסה, ומערבבים מעט. לאחר 2-3 דק׳ כל הנוזלים שנשארו יתאדו- וישארו לנו פתיתים אחד אחד !! טעימים בטירוף 😋