מתכון לעוגת תפוזים

מתכון לעוגת תפוזים

שם המחבר: שרית
0/5 (0 Reviews)

מרכיבי המתכון:

6 ביצים 280 גר' סוכר 200 גר' תמי כחול 180 מל' מיץ תפוזים 120 מל' שמן קנולה לקישוט- אבקת סוכר

הוראות הכנה:

1
מחממים תנור ל160° טורבו.
2
בקערה: מניחים 6 חלמונים ושמן. טורפים קלות עד לאיחוד. מוסיפים 80 גר' סוכר וטורפים.
3
לאחר מכן מוסיפים מחצית מהקמח ומחצית מהמיץ . טורפים היטב . מוסיפים את שאר הקמח ושאר המיץ . טורפים עד לבלילה חלקה ללא גושים !
4
בקערת מיקס עם וו הקצפה מניחים את החלבונים ומקציפים במהירות בינונית. כאשר מתחיל להיווצר מעט קצף מוסיפים את ה200 גר' סוכר שנותר ומקציפים במהירות גבוה עד להיווצרות קצף מבריק חלק ויציב.
5
מעבירים שליש מהקצפת הלבנה לחלמונים ומקפלים עד התאחדות. כך כל פעם מעט עד שמסיימים את ערבוב הבלילות.
6
כאשר קיבלנו בלילה חלקה- מעבירים מחצית מהבלילה לתבנית( אינגלשקייק) לא משומנת . מוזגים את הבלילה . מיישרים מעט את החלק העליון ומכניסים לאפיה כשעה .
7
לאחר שעה משאירים עוד כ10 דק בתוך התנור החם (כבוי) ללא פתיחת התנור ואז מוציאים.
8
מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים
9
**חשוב !!! לא לפתוח את התנור לאורך האפיה !!
בתיאבון

רוצים לשאול אותנו משהו?

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.
עגלת הקניות0
אין מוצרים בעגלת הקניות!
המשך קנייה
0

אנחנו מזמנים אתכם להירשם לאתר שלנו!

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

Happy Gluty

חנוכה 2024

בHappy Gluty

מגוון סופגניות טעימות במיוחד לחנוכה מחכים לכם!

הרשמו לאתר וצרו
לעצמכם רשימת מוצרים אישית

  • שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.
פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ